Ett hunddagis i trakterna kring Nyköping

Ett hunddagis i trakterna kring Nyköping

Hej och god morgon på er alla mina läsare och vad roligt att ni kommer in till bloggen även idag för att läsa om det jag kommer att ta upp här. Jag tänker berätta att jag som alltid velat ha en egen hund men aldrig kunnat skaffa någon på grund av att jag inte haft någon hundpassning på dagtid när jag jobbar, äntligen har kunnat skaffa en. Det beror på att det finns ett hunddagis i Nyköping som heter Pawsitive.  

Jag skulle aldrig vilja göra hunden illa psykiskt genom att låta den vara ensam hemma på dagarna eftersom hundar är ett flockdjur och inte vill vara ensamma. Min högsta dröm har alltid varit att ha en hund eftersom vi hade hundar i familjen när jag växte upp. Därför är jag så tacksam till att detta hunddagis i Nyköping finns, för det gjorde att jag kunde skaffa mig den här hunden och jag tror helt säkert att det är rätt så många som skulle vilja ha en hund men som inte kunnat skaffa en eftersom det här med hundpassningen kan vara ett problem. Om det är så att ni befinner er här i mina trakter ska ni i alla fall veta om att det går att få till en praktiskt lösning på det här med vem som ska ta hand om hunden när man är på jobbet. Det här hunddagiset finns ju av en anledning, att hunden ska kunna vara där medan man är på sitt jobb. Hundarna trivs jättebra på detta hunddagis i Nyköping där de får både sällskap och trevliga aktiviteter som promenader ute i naturen. Det här är dessutom ett rullande hunddagis i Nyköping med omnejd så man slipper besväret med att lämna och hämta hunden, hur bra som helst. 


Kommentarer är stängda.