Födelsedagen firades med massage

Födelsedagen firades med massage

Hej alla kära läsare, och varmt välkomna till bloggen. Jag hoppas ni alla har det bra och att ni fått en bra start på det nya året. Det var en underbar födelsedag jag hade trots att det inte var några jämna år. Det bästa som hände på födelsedagen var när jag fick fira med en massage i Halmstad. Det var nämligen så att min käre make hade bokat in en behandling i massage i Halmstad hos företaget Hälsopromotion Halmstad, och det var förstås en glad överraskning.  

Jag har som så många andra personer mer eller mindre ont i ryggen för jämnan, och ibland tar det på humöret att gå omkring med värk. Jag har infört lite nya vanor i livet för att försöka komma tillrätta med ryggvärken, bland annat har jag börjat träna på ett gym och en gång i veckan simmar jag 1000 meter i badhuset. Nog har det blivit lite bättre allt, det måste jag medge. Men så här är det, att jag har förslitningsskador, så även om värken minskat kommer jag nog aldrig kunna bli helt bra. Någon gång tidigare, för flera år sedan, gick jag på massage ett par gånger och det var något som jag mindes som väldigt bra. Hur som helst blev det aldrig av att jag gick på någon mer massage, innan för en vecka sedan när jag fick en massage i Halmstad i gåva av min man. Det var verkligen kvalité på den massage jag fick och jag känner mig riktigt nöjd och belåten. Så är det någon av er som vill få massage i Halmstad rekommenderar jag er att gå till Hälsopromotion Halmstad. 


Kommentarer är stängda.