Fotvård för oss i Båstad

Fotvård för oss i Båstad

Hallå, hallå, grymt kul att just du har hittat in till bloggen den här dagen för att läsa det här inlägget. Det kommer att bli många inlägg idag för jag är ledig från jobbet så nu har jag all tid i världen att ägna mig åt bloggen. Till att börja med ska jag berätta att jag under ett tag haft problem med fötterna och för drygt en vecka sedan insåg jag att jag behövde fotvård så jag såg mig om efter fotvård i Båstad med omnejd. Det var en på jobbet som berättade att hon fått fotvård på ett företag som heter Majas Fotvård, min arbetskamrat tyckte att det var bra hjälp hon fått där och tyckte att jag skulle gå dit. 

Jag håller med min arbetskamrat att det är ett bra företag för när jag kom dit och beskrev mitt problem och sedan fick fötterna undersökta så kunde hon som jobbar på Majas Fotvård direkt se vad det var för slags hjälp jag behövde, och så startade själva behandlingen som tog knappt en timme. Under den tiden fick jag både fotbad, naglar och förhårdnader slipade och till sist fötterna insmorda i en mjukgörande kräm. Det var jättehärligt men framförallt så blev jag av med dessa förhårdnader som varit ett problem för mig under en längre tid. Jag vill slå ett slag för det här företaget så att även ni som söker fotvård i Båstad med omnejd ska veta att ni kan gå till Majas Fotvård. Är det något du funderar på när det gäller det här med fotvård i Båstad, till exempel vad det är för behandlingar som erbjuds, då tycker jag att du ska höra av dig dit för att ställa dina frågor eller boka en tid. 


Kommentarer är stängda.