Få hjälp med att bärga bilen om oturen är framme

Få hjälp med att bärga bilen om oturen är framme

Nej men tjenare mors och välkomna till mig idag igen! Jag hoppas att ni har det bra och att ni har överlevt ett par veckor utan mina inlägg här på bloggen, jag har haft semester och varit utomlands. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle ta och berätta lite för er om ett företag som ni kan anlita om ni behöver hjälp med bärgning i Kramfors eller på orter och städer däromkring. 

Det är nämligen så att det här företaget heter Bärgning & Transport Västernorrland, och jag är så glad att det finns ett företag som det här. För bor man här i Norrland så är det inte roligt att bli ståendes med bilen. Det är det förstås inte oavsett var man bor, men eftersom det är kallare här än söderöver, i alla fall på vintern, och avstånden är så stora så kan det bli riktigt lurigt att bli stående med bilen, kanske någonstans långt bort i ödemarken om man har riktig otur. Och det var precis denna otur som drabbade mig strax innan jag skulle resa iväg på semester. Som tur är så kände jag till att Bärgning & Transport Västernorrland är ett företag som kan hjälpa till inom bärgning i Kramfors och dessutom att deras bärgningsfordon är bemannade dygnet runt. Med andra ord så finns det hjälp att få oavsett tid på dygnet, det här tycker jag är en service som är så bra så därför kände jag att jag ville berätta om detta till alla bilburna bloggläsare. Skulle ni vilja få veta mer om det här företaget och deras tjänster inom bärgning bland annat i Kramfors med omnejd så tycker jag att ni ska kika in på deras hemsida. 


Kommentarer är stängda.