Microblading hos TullbroKliniken

Microblading hos TullbroKliniken

God morgon vänner!

Nu är skönhetsbloggen äntligen tillbaka och jag tänker den här gången hålla mig till ämnet microblading. Jag provade på detta fenomen för några veckor sedan hos TullbroKliniken i Falkenberg och tänker nu berätta för er om behandlingen och resultatet. Microblading är en ny teknik för att få den rätta formen och färgen på sina ögonbryn, man skulle kunna säga att det är en form av tatuering. Med hjälp av ett verktyg bestående av nålar så ritar man snitt där ögonbrynen sitter, nålarna doppas i den färg som man vill ha på sina ögonbryn.

Jag var lite nervös inför det här eftersom att jag är extremt rädd för sprutor och nu skulle jag helt plötsligt göra microblading, det innebar inte bara en nål utan flera som konstant skulle sticka mig i ansiktet. Visserligen fick jag bedövning men tanken på flera sprutor i ansiktet var fortfarande skräckinjagande, ögonen var nog inte öppna en enda gång under behandlingen.

Över till resultatet. Det här är en metod som blir allt mer vanlig och jag har sett att flertalet kändisar använder sig utav det, nu förstår jag varför. Jag fick precis den fyllningen och formen på mina ögonbryn som jag ville och som brukar ta väldigt lång tid att få vid användning av makeup, dessutom så det riktigt verkligt ut. Efter några dagar så bildas det en skorpa på det tatuerade området men så fort den försvinner så ser det helt perfekt ut och jag har verkligen fått mina ideal ögonbryn allt tack vare TullbroKliniken. Så om du går i tankarna av att skaffa dig de perfekta ögonbrynen så kan jag verkligen rekommendera microblading hos TullbroKliniken.

Håll er uppdaterade för mer skönhetstips!


Kommentarer är stängda.