Har du koll på detta med vvs?

Har du koll på detta med vvs?

Brorsan är rörmokare men har bor 100 mil söderut så när jag behövde hjälp med vvs i Umeå så kunde jag inte vända mig till brorsan utan jag fick anlita ett företag som ni kan komma till här. Hur som helst så ska jag skriva några ord om detta med vvs i dagens inlägg och kommer också att innehålla en artikel om VVS som jag tyckte var mycket intressant. Visste du till exempel att de flesta olyckor med rörledningar inträffar i badrummet?

-Vvs

Vvs behöver inte vara svårt om du är rätt informerad. I den här artikeln hittar du flera vvs-tips som kan hjälpa dig med dina vvs-behov. Fortsätt att läsa för att få hjälp med att hantera många av de vanligaste vvs-problemen i samband med ditt hushålls-vattensystem.

Innan den kalla säsongen slår till bör du kontrollera dina kranar för eventuella läckor. Undersök knopparna och själva kranen. Hundratals liter vatten per dag kan slösas bort på grund av läckor och det är inte bra när du betalar din vattenräkning. Genom att stoppa droppande kranar kan du spara mycket pengar. Läckor kan också växa med tiden, så undvik en katastrof och kontrollera alla kranar för läckor!

Om du har problem med rörledningar, till exempel igensatta avlopp eller långsamt rinnande vatten i badkaret eller handfatet, kan du frestas att använda kemiska avloppsrengöringsmedel. De innehåller ofta starka kemikalier som skadar rören och kraftigt förkortar deras livslängd. Istället för att använda skadliga kemikalier kan du prova en naturlig enzymbaserad rengöringsmedel först. Enzymprodukter smälter faktiskt ned det skräp som orsakar stoppet och bör rensa ut eventuella problem som du har inom några veckor!

Om du har högljudda rör som låter som hamrande eller gnisslande ljud är detta ett enkelt problem att lösa. Du behöver bara säkra alla av rören noggrant. När röret sitter fast kommer gnisslet att upphöra, eftersom det inte längre kan röra sig.


Kommentarer är stängda.